Professionella skyltar och montage

Om oss

Skyltar till PressbyrånLegomontage startades år 1998 av två personer med kunskap och erfarenhet inom montage, reklam, textil, bygg samt inom industribranschen. Vi hade då ambitionen att lyckas med reklam och montage åt andra företag som hade behov av sådan hjälp. Vi ville i första hand specialisera oss på neonskyltar och service av sådana. Men på senare år har LED-diodbelysning kommit mer och mer på marknaden vilket inte är så överraskande med tanke på miljö och elkostnader. Det är också en suverän livslängd på diodbelysning. Många täckta skyltar, även neonskyltar konverteras om till just LED-belysning vilket ligger i tiden just nu med tanke på miljön.

Vi kan erbjuda helhetslösningar, och hjälp till med förslag på logotyper till att reklamen sitter monterad och belyst på plats. Vi utför även all typ av service inom skyltreklam och foliering. På Legomontage har vi utfört det mesta av till exempel att: gräva och gjuta stora betongfundament på 10-20 ton för att montera stora, höga pyloner, till mindre liknande skyltstolpar. Alla jobb är välkomna och vi har än idag inte tackat nej till någon av förfrågningarna vi fått utan genomfört all till stor belåtenhet. Alla företagskunder ser vi som lika viktiga, stora som små.

Vi har som regel, att aldrig lämna ett arbete som vi själva inte skulle varit nöjda med. Vi hoppas naturligtvis att vi ska komma i kontakt med fler företag som vill ha våra tjänster för att få en stabil och säker marknad.