Professionella skyltar och montage

Övriga montage

Renovering av Toyotas lokaler i både Skara och LidköpingVi har utfört det mesta av till exempel att: gräva och gjuta stora betongfundament på 10-20 ton för att montera stora, höga pyloner, till mindre liknande skyltstolpar. Alla jobb är välkomna och vi har än idag inte tackat nej till någon av förfrågningarna vi fått utan genomfört all till stor belåtenhet. Alla företagskunder ser vi som lika viktiga, stora som små.

Sedan fem år tillbaka har vi på Legomontage fått förtroendet att montera och utföra service åt British American Tobacco Sweden. Det innebär att montera allt inom olika tobaksskåp samt kylskåp för snusförvaring. De montagen sker på stora köpcentrum, olika butikskedjor till små butiker och kiosker. Det är ett förtroende som vi är glada och stolta över att ha fått.

Vi har även provat på byggbranschen där vi byggt om och renoverat Toyotas lokaler i både Skara och Lidköping. I Lidköping fick vi även bygga en ny Lexushall, det var både roligt och väldigt arbetsamt eftersom vi just då även var i full gång med att skylta om både Ica och EM. Men, många kunder betyder att det finns förtroende för att vi gör ett bra arbete, vilket betyder mycket som egen företagare.

Vi har som regel, att aldrig lämna ett arbete som vi själva inte skulle varit nöjda med. Vi hoppas naturligtvis att vi ska komma i kontakt med fler företag som vill ha våra tjänster för att få en stabil och säker marknad.