Professionella skyltar och montage

Skyltar & montage

Bandaroller Coop ExtraVid starten av Legomontage 1998 ville vi i första hand specialisera oss på neonskyltar och service av sådana. Men på senare år har LED-diodbelysning kommit mer och mer på marknaden vilket inte är så överraskande med tanke på miljö och elkostnader. Det är också en suverän livslängd på diodbelysning. Många täckta skyltar, även neonskyltar konverteras om till just LED-belysning vilket ligger i tiden just nu med tanke på miljön.

För skyltar kan vi erbjuda våra kunder en helhetslösningar där vi hjälper till hela vägen med att ta fram förslag på logotyper till att reklamen sitter monterad och belyst på plats. Vi utför även all typ av service inom skyltreklam och foliering.

I flera års tid har vi bland annat åkt till olika städer och bytt banderoller/vepor åt Coop. Det betyder att Coop Extra, Coop Forum och Coop Bygg varit aktuella.

Vi har som regel, att aldrig lämna ett arbete som vi själva inte skulle varit nöjda med. Vi hoppas naturligtvis att vi ska komma i kontakt med fler företag som vill ha våra tjänster för att få en stabil och säker marknad.